• (+5999) 767 15 00
  • Dagelijks | 18:00 - 23:00
en

Caribbean Combo - ZE ZIJN TERUG!

Jandino komt weer naar Curacao en hij komt dit keer niet alleen, hij neemt 3 van z’n beste ‘Stand-up comedy’ vrienden mee en samen zijn zij Caribbean Combo!

Acht jaar geleden stond het komische gezelschap, bestaande uit Jandino Asporaat, Roué Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe voor het laatst op het podium van Mei Mei, maar deze zomer komen ze terug met hun 3e theatershow en sluiten ze de tour af met 3 optredens op Curacao.

Ze touren momenteel met hun nieuwe uitverkochte show genaamd ZE ZIJN TERUG! door de Nederlandse theaters. De mannen hebben elkaar veel te vertellen en willen dat met iedereen delen.

Roué vraagt zich af waarom Howard nog steeds niet kaal is. Howard vraagt zich af of Jandino eindelijk medicatie heeft voor zijn ADHD. Jandino vraagt of Murth al toe is aan kinderen en zo ja of hij die van hem wilt adopteren. Murth vraagt zich af of Roué nog steeds gelukkig is met zijn leven als getrouwd man.

Kortom; Jandino, Roué, Murth en Howard zetten de theaters weer op z'n kop met hun eigen exclusieve mix van stand-up comedy, theater, muziek en dans.

Over Caribbean Combo

Caribbean Combo is een comedy- en cabaret gezelschap bestaande uit Jandino Asporaat, Murth Mossel, Roué Verveer en Howard Komproe.

In 2010 speelden zij hun eerste voorstelling, DAAR ZAL JE ZE HEBBEN. Deze show hebben ze in december ook op Curacao gespeeld voor 2 uitverkochte zalen bij Mei Mei.  In 2011 volgde DE KERSTSPECIAL en in 2012 waren ze voor het laatst te zien in de Nederlandse theaters met de voorstelling ZE ZIJN ER WEER.

De shows op Curacao zullen plaatsvinden bij Landhuis Brakkeput Mei Mei op donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 juli en zullen om 20.00 uur beginnen. Kaarten zullen vanaf 16 mei beschikbaar zijn voor Nafl. 75,- bij Fun Miles, Van den Tweel Jan Thiel & Zeelandia en bij Mensing’s Caminada.

Meer info: www.caribbeancombo.nl en www.facebook.com/Caribbean-Combo-Curacao